Ser casteller

Has fet mai castells? Els has vist a plaça? Has anat a un assaig? T’agradaria conèixer aquesta tradició? T’agradaria formar part d’una entitat cultural? T’agradaria passar-ho bé i fer amics i amigues?

Sigui quin sigui el motiu , tens un lloc a la nostra colla, en ella gaudiràs fent castells, i sentiràs en primera persona que se sent quan fas un castell : El treball en equip al màxim exponent, la tradició de milers de castellers que durant més de dos segles han fet possible el fet casteller , l’esforç i la perseverança  per superar-se dia a dia  , i el bon ambient per compartir-ho amb els companys i companyes.

Els castells són una tradició catalana totalment amateur,participativa i integradora i que permet que tot tipus de persona, sense exclusió per condició física , d’edat , de capacitat , de raça ,tothom es útil dins una colla castellera .

El nostre principal objectiu és aixecar castells . i per això cal tenir molta gent siguem alts o baixos , prims o grassos ,homes o dones , nens o grans , tots som necessaris per a poder-los assolir.

Si t’agrada aquest món no ho dubtis VINE A FER CASTELLS .

Que cal fer per ser casteller o castellera?

Tenir-ne moltes ganes.

Acostat a la nostra colla , vine a un assaig i descobreix en primera persona allò que fa singular una colla castellera, a l’assaig és on es veu el treball en equip l’ambient amb els companys, i podràs veure on gesten els castells que després es veuen a plaça, això et permetrà veure l’apassionant món del castells

Vine i enfaixa’t amb nosaltres!!!

Si et vols posar en contacte amb els Castellers de les Gavarres podeu fer-ho directament a : 685852882-613310846